Setari Cookie-uri

Program de slabire acasa

Adio cure de slabire drastice, abonamente la o sala cu preturi inaccesibile sau pastile asa-zis miraculoase! A venit momentul sa incepi un program de slabire foarte sanatos, ce consta in schimbarea intregului stil de viata. Partea buna este ca poti pune in practica acest program de slabire chiar la tine acasa, fara costuri suplimentare incepe chiar de astazi, inarmata cu multa vointa si continua pana cand atingi greutatea dorita! Un articol de Raluca Mateescu

Nutritia echilibrata
In procesul de slabire, este esential sa adopti un plan de nutritie sanatos, bogat in vitamine si minerale, pentru a evita caderea parului sau anemierea. In acelasi timp, daca doresti sa slabesti, trebuie sa elimini din alimentatie “inamicii” siluetei. Poti consuma din belsug anumite alimente, in timp ce altele trebuie consumate moderat (cel mult de doua ori pe zi) sau chiar… deloc.
Alimente permise: legume, fructe, carne slaba (pui, peste, curcan), lactate degresate, fructe de mare.
Alimente permise, consum moderat: oua, orez nedecorticat, cereale integrale, oleaginoase (migdale, nuci), paste integrale sau de orez, ulei de masline (o lingurita pe zi).
Alimente interzise: zahar, produse fainoase rafinate, alimente prajite, carne grasa.
* Nu uita sa consumi cele 8 pahare de apa plata in fiecare zi!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.