Program de slabire acasa

Program de slabire acasa

Adio cure de slabire drastice, abonamente la o sala cu preturi inaccesibile sau pastile asa-zis miraculoase! A venit momentul sa incepi un program de slabire foarte sanatos, ce consta in schimbarea intregului stil de viata. Partea buna este ca poti pune in practica acest program de slabire chiar la tine acasa, fara costuri suplimentare ľ incepe chiar de astazi, inarmata cu multa vointa si continua pana cand atingi greutatea dorita! Un articol de Raluca Mateescu

Indicele de masa corporala
Inainte de a incepe un program de slabire, asigura-te ca ai, intr-adevar, nevoie sa slabesti. Calculeaza-ti indicele de masa corporala, iar, daca valoarea sa este peste 26, poti incepe sa te gandesti serios la slabire.
Cum se calculeaza IMC? Imparte greutatea ta actuala la patratul inaltimii tale in metri, valoarea rezultata reprezentand Indicele personal de masa corporala.
Exemplu: Sa presupunem ca ai 1,70 m si o greutate de 57 de kilograme. Formula de calcul este de 57 : 1,70² = 19,72, apoi verifica ce semnifica acest IMC mai jos:
Valori IMC:
sub 19 – valoare subponderala
intre 19 si 25 – greutate normala
intre 26 si 29 – supraponderabilitate
intre 30 si 39 – obezitate
peste 40 – obezitate morbida

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri