Setari Cookie-uri

De vorba cu dr. Mihaela Bilic despre nutritie

In urma cu o saptamana dr. Mihaela Bilic, nutritionista vedetelor, a vorbit despre ceea ce inseamna cu adevarat o cura de slabire, ce alimente sunt periculoase pentru organism si ce produse ar trebui sa consumam cu incredere, toate acestea intr-un mediu extrem de placut si tonic.

• in dieta carnea "este prietena curei de slabire"

• cea mai buna dieta este cea pe care corpul nu o simte adica trebuie hranit cu diverse mancaruri, cu ale cuvinte trebuie “pacalit”,

• zaharul este foarte daunator pentru organism si imbatraneste organismul, trebuie evitat si pe cat posibil inlocuit cu incredere cu indulcitori (asparmat, ciclamat, zaharina)

• sa ne ferim de capcana produselor “diet” si “light”

• sa nu inlocuim dulciurile cu fructele deoarece fructele sunt acide, nu satura si contin zahar

• inghetata este dulcele cel mai putin daunator asta daca este simpla sau cu aroma de vanilie, fara sirop

• putem manca ciorbe, supe, fasole boabe in locul orezului si al pastelor, deoarece acestea au un continut crescut de fibre, peste gras (ton, somon, macrou, sardina, somn etc.), fructe care nu creaza aciditate (struguri, pere, caise, piersici)

• regimul alimentar al femeii dupa nastere ar trebui sa fie unul mai drastic pentru ca aducerea pe lume a unui copil face ca metabolismul sa scada

• alaptarea te poate ajuta sa slabesti, iar in ceea ce priveste dieta mamicii in timpul alaptarii nu afecteaza in nici un fel calitatea si cantitatea laptelui.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.