Setari Cookie-uri

5 exercitii pentru celulita de pe fund

Celulita, cel mai de temut dusman al femeilor, apare la majoritatea femeilor si nu tine cont de greutate sau varsta. Exercitiile pentru fund reprezinta o provocare deoarece sunt destul de dificile si lucreaza atat muschii feselor, cat si muschii picioarelor. Pentru a scapa de celulita de pe fund si a intari musculatura din aceasta zona, iata cateva exercitii simple:

Exercitiul numarul 4

Stai in genunchi si sprijina-te cu ambele maini de podea. Tinand piciorul drept indoit, ridica talpa cat de sus poti, apoi revino in pozitia initiala si ridica piciorul in lateral. Pentru ca exercitiul sa fie complet, efectueaza mici cerculete cu piciorul. Realizeaza 3 serii a cate 10 sau chiar 15 exercitii, apoi schimba piciorul.

Imagini aici.

Exercitiul numarul 5

Stai cu spatele drept, mainile la ceafa si tine picioarele departate. Indreapta usor varfurile picioarelor catre exterior. Impinge fundul in afara, flexand picioarele pana cand soldurile ajung sa fie paralele cu podeaua. Ridica-te pe varfuri si stai in aceasta pozitie pentru cateva secunde sau sari pe varfuri in momentul care revii la pozitia initiala. Realizeaza 3 serii a cate 10 exercitii.

Sfat: pentru a iti mentine echilibrul cat timp esti pe varfuri, incordeaza muschii abdominali.

Imagini aici.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.