Setari Cookie-uri

1-2-3 Semne ca tenul tau are nevoie de o ingrijire mai atenta

Tenul cu probleme reactioneaza imediat la actiunea factorilor externi si aspectul sau este permanent usor decolorat sau tern. Spre deosebire de cel normal are nevoie de o ingrijire zilnica, extrem de atenta . Afla mai jos care sunt semnele principale ale tenului cu probleme si descopera cum poti sa le tratezi:

Tenul uscat are nevoie de foarte multa apa pentru a fi hidratat. Utilizeaza produse bogate in ingrediente anti-rid, vitamine si ceramide. Cand mergi la plaja protejeaza-ti foarte bine fata si evita gomajul inainte de expunerea la soare.

Inainte de somn, curatarea este foarte importanta pentru tenul uscat, predispus la deshidratare. Noi iti recomandam sa folosesti gelul-rema de curatare Nivea Visage Gentle Cleansing Cream, pentru tenul uscat si sensibil.

3. Se inroseste usor, fiind deseori predispus la alergii

Tenul care se se inroseste foarte usor si reactioneaza imediat la simplul contact cu anumite produse cosmetice sau factori de mediu este sensibil. Necesita o ingrijire atenta cu produse naturale, fara parfum sau coloranti, care ii pot produce iritatii sau roseata. Protectia solara este de asemenea deosebit de importanta pentru tenul alergic. Asadar, iti recomandam sa utilizezi crema de zi Nivea Visage Nourishing Day Care pentru ten uscat si sensibil cu SPF 8. De asemenea, crema contine ulei natural de masline si galbenele care hidrateaza intensiv si ingrijesc pielea.

Toate produsele pentru tenul sensibil trebuie sa fie anti-alergice. Gelurile exfoliante dure si cremele foarte grase trebuie evitate in favoarea unora cu o textura blanda calmanta.



Kudika
13 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.