Setari Cookie-uri

4 motive pentru care femeile sunt mai frumoase primavara

Lansam un nou trend: Primavara suntem mai frumoase.

4 motive pentru care femeile sunt mai frumoase primavara

1. Primavara suntem mai fericite

Oricat de mult am iubi iarna (eu, una, ma bucur de iarna doar in primele zile de ninsoare), primavara este anotimpul mult asteptat, in care ne reamintim sa ne bucuram de viata. Vreme frumoasa, flori la tot pasul, pasari ciripind, raze puternice… mireasma de primavara te insoteste intreaga zi. Dimineti reci, zile caldute perfecte pentru plimbare si nopti racoroase, cu adieri usoare. Ce ti-ai mai putea dori de la o zi perfecta?

2. Primavara ne simtim bine

Primavara se poarta femeile frumoase

Primavara este anotimpul in care ne recapatam increderea in propria persoana. Parca am avea un semnal de alarma si imediat cum a trecut iarna, ne trezim la viata, mult mai puternice si mai sigure pe noi. Primavara iubim mai mult si suferim mai putin, daruim cu inima si ascultam cu sufletul.

Citește și:

Primavara renuntam la hainele groase, care ne-au ferit de frig si scoatem la iveala rochitele colorate, pantalonii pastel si bluzitele cu imprimeuri florale. Putem spune ca primavara suntem mai feminine, mai elegante, mai…femei.

3. Primavara inseamna sanatate

Primavara se poarta femeile frumoase

Am visat luni intregi la o primavara frumoasa. Si o avem. Primavara ni se schimba regimul alimentar. Gata cu mancarurile grele, cu muraturile si sarmalele. Primavara este anotimpul verdeturilor, in care salatele se servesc ca aliment principal.

Pe langa alimente, primavara reinvatam sa facem sport: plimbari prin parc, mers pe bicicleta, role, baschet, excursii pe munte. Toate aceste activitati in aer liber inseamna o circulatie mai buna a sangelui si mai multa energie.

4. Primavara inseamna schimbare

Primavara se poarta femeile frumoase

Primavara ne mandrim cu corpul nostru. Trebuie sa recunoastem, de multe ori privirile barbatilor atintite asupra noastra ne dau putere. Hainute lejere, in care aratam un mic decolteu sau rochite scurte… cum poti trece neobservata intr-o tinuta de primavara? De aceea putem spune ca acest anotimp este anotimpul modei, in care ne afisam cele mai ciudate piese vestimentare, combinate in cel mai feminin mod posibil.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.