Setari Cookie-uri

20 de mituri false despre frumusete

Nu trebuie sa crezi tot ce auzi.

Frumusetea este trecatoare. S-au spus multe mituri despre ingrijire dar din nefericire, majoritatea sunt false. Iata doar 20 dintre cele mai neadevrate trucuri:

1. Noaptea, intinde crema de fata intr-un strat gros si dormi cu ea. Nimic mai fals, deoarece in contactul cu temperatura crescuta crema va incepe inevitabil sa se scurga pe ten si asternuturi.

2. Evita spalarea fetei cu apa. Intr-adevar, nu este indicat sa te speli pe fata cu apa daca nu te-ai demachiat, insa dimineata sau seara, apa este ideala pentru clatirea fetei.

3. Fondul de ten acopera toate impuritatile. Din pacate este doar un mit care trebuie demontat. Straturi in plus de fond de ten iti vor aduce doar un ten imbatranit prematur.

4. Rujul rosu este doar pentru seara; total neadevarat. Daca alegi un machiaj natural pentru ochi, poti opta linistita pentru buze rosii intense.

Citește și:

5. Prelungeste viata rimelului uscat cu apa termala. Nu te folosi de acest truc daca vrei sa eviti problemele dermatologice. Odata uscat, rimelul este daunator pentru ochi.

sursa foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.