Setari Cookie-uri

20 de mituri false despre frumusete

Nu trebuie sa crezi tot ce auzi.

6. Obtine buze seducatoare cu un contur mai puternic. Gresit! Conturul de buze trebuie sa fie abia sesizabil, cat mai apropiat de nuanta rujului.

7. Conturul negru pentru ochi se poarta doar seara; din nou fals. Creionul negru completat cu farduri nude si un gloss transparent formeaza un machiaj de zi natural.

8. Dormi cu parul prins, o sa-ti creasca mai repede. Poate ai auzit deseori aceste vorbe, dar nu trebuie sa tii cont de ele. Parul prins se va rupe mai repede, de aceea in timpul noptii trebuie lasat desfacut.

9. Varfurile despicate se repara cu produse speciale. Ar fi bine sa fie adevarat, dar nu! Pentru varfuri despicate singurul remediu este foarfeca.

10. Indeparteaza celulita cu lotiuni speciale. Celulita se trateaza doar cu sport si o dieta sanatoasa. Produsele de ingrijire vor contribui doar pentru o piele matasoasa, mai placuta la atingere.

Citește și:

11. Piaptana-ti parul de 10 ori pe zi si va deveni mai stralucitor. Si asa s-a nascut un alt mit fals de infrumusetare; parul pieptanat foarte des se va ingrasa mult mai repede si va deveni mai subtire.

12. Daca te epilezi mai des parul o sa-ti creasca mai des si va avea o culoare mai inchisa. Adevarul este ca poti sa te epilezi de cate ori vrei, deoarece parul tau nu va suferi nicio schimbare.

sursa foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.