Setari Cookie-uri

10 metode eficiente pentru a scapa de celulita definitiv

Daca te-ai saturat de cremele scumpe si de tratamentele cosmetice care nu dau rezultate in lupta cu celulita, ti-am pregatit cateva solutii simple si sigure.

E vremea fustitelor si a rochitelor scurte si vaporoase in care noi trebuie sa aratam cat mai bine cu putinta. Si pentru ca acest lucru sa fie posibil, trebuie sa scapam cu orice pret de celulita.
Celulita nu tine cont de varsta sau de numarul kilogramelor, ea pur si simplu vine si ne strica zilele de vacanta.

Foto fund cu celulita si fund fara celulita sursa Shutterstock.com

Inestetica coaja de portocala, asa cum ne place sa o mai numim, este inamicul numarul unu al femeilor. Daca pe timp de iarna nu ne deranjeaza foarte mult, vara vrem sa dispara ca prin minune.
Nu-I asa ca ar fi frumos daca am putea face o vraja, iar celulita sa dispara? Stiu, ar fi ideal, dar asa ceva nu se poate. Si pentru ca nimic din ceea ce fac femeile ca sa arate bine nu este usor, am sa detaliez un pic cum putem scapa de "vrajitoarea cea rea" pentru totdeauna.

Citește și:

Va spun inca de pe acum ca doar cu ajutorul cremelor nu vom reusi niciodata sa ajungem la rezultatele dorite. Trebuie sa lucram din interior si sa taiem raul de la radacina, si probabil ca v-ati dat seama ca vorbim despre schimbarea stilului de viata.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.