Setari Cookie-uri

10 metode eficiente pentru a scapa de celulita definitiv

Daca te-ai saturat de cremele scumpe si de tratamentele cosmetice care nu dau rezultate in lupta cu celulita, ti-am pregatit cateva solutii simple si sigure.

Primul pas: consuma multa apa! Este esential ca organismul tau sa fie puternic hidratat in lupta cu celulita. Nu uita nici de ceaiul verde care ajuta la combaterea acestei probleme.

Il al doilea rand, creaza-ti un nou stil alimentar: redu consumul de dulciuri, grasimi si carne rosie. Incearca sa consumi cat mai multe proteine ( peste, oua, legume verzi si fructe )si sa incluzi in alimentatia ta si condimentele precum chilli, ghimbir, patrunjel, usturoi sau boabe de mustar.

Miscarea este esentiala in lupta cu celulita, si daca nu dispui de timpul necesar sau posibilitatea de a merge la o sala de sport, incearca sa mergi cat mai mult pe jos si sa mai ocolesti liftul cand ajungi acasa. Urca scarile intr-un ritm mai alert si rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Masajul este unul dintre elementele cheie care ne ajuta sa scapam definitiv de coaja de portocala inestetica pentru ca lucreaza atat la exterior si ajuta la pastrarea elasticitatii pielii, cat si la interior unde topeste grasimea.

Citește și:

Exfliaza-ti pielea cu ajutorul unui scrub pe baza de cafea. Daca nu vrei sa iti cumperi unul, iti poti prepara acasa propriul scrub. Cafeaua este unul dintre cele mai eficiente ingrediente impotriva celulitei. Poti sa amesteci cafeaua macinata cu crema de corp pe care o folosesti de obicei. Aplica pe zona cu probleme si maseaza timp de 5-10 minute. Clateste apoi cu apa calda.

Prepara singura cele mai eficiente creme anticelulitice. Fie ca incluzi in crema ta, cafea macinata, sau amesteci uleiuri ( de masline sau de cocos ) cu zatul de cafea sau cu sare de mare , o sa observi diferenta in doar cateva saptamani.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.