Setari Cookie-uri

10 metode eficiente pentru a scapa de celulita definitiv

Daca te-ai saturat de cremele scumpe si de tratamentele cosmetice care nu dau rezultate in lupta cu celulita, ti-am pregatit cateva solutii simple si sigure.

Mare atentie la imbracaminte! Evita piesele vestimantare prea stramte pentru ca sufoca pielea si nu o lasa sa respire. Alege tinute lejere in care sa te simti bine. Nu doar tu trebuie sa arati si sa te simti bine, ci si pielea ta.

Evita alcoolul! Nu spune nimeni ca nu ai voie niciun strop de alcool. Un pahar de vin nu face rau nimanui, insa incearca sa nu exagerezi, pentru ca nu este bine nici pentru fizicul si nici pentru psihicul tau. Plus de asta, alcoolul retine apa in corp, fapt ce favorizeaza aparitia celulitei.

Ai grija la medicamente! Daca esti una dintre persoanele care obisnuieste sa ia pastile chiar si pentru cea mai mica durere de cap, este timpul sa schimbi asta si sa apelezi la ele doar cand este neaparat nevoie.

Impachetari la tine acasa. Toate stim ca impachetarile ajuta cel mai mult la combaterea celulitei, insa de cele mai multe ori preturile sunt usor piperate si nu oricine isi poate permite un astfel de tratament. Eu vin cu o veste buna pentru tine si iti spun ca iti poti face impachetari la tine acasa.

Citește și:

Nu ai nevoie decat de folie alimentara si o crema anticelulitica preparata in casa. Inainte de impachetare, ai grija sa iti exfoliezi pielea cu sare de mare, pentru a permite cremei sa actioneze in profunzime. Aplica apoi crema anticelulitica ( poate sa fie una din comert sau una preparata in casa asa cum ti-am spus mai sus ) si impacheteaza zona cu folia alimentara.

De preferat este sa stai asa in jur de o ora pentru a obtine rezultate cat mai bune intr-un timp cat mai scurt. Pentru asta, este recomandat sa nu faci dus timp de sase ore de la despachetare.

Foto prima pagina closeup picture of woman in cotton sursa Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.