Setari Cookie-uri

Sucuri naturale pentru un ten sanatos

Un ten sanatos nu inseamna un ten bombardat cu produse si tratamente cosmetice. Un ten sanatos inseamna un ten ingrijit, hidratat si hranit chiar din interiorul organismului prin intermediul alimentatiei sanatoase si a sucurilor naturale.

Tenul nostru are nevoie de hidratare, hranire, minerale si vitamine pentru a avea un aspect sanatos si a radia intr-un mod surpinzator. Tratamentele cosmetice si cremele pe care le folosim zilnic nu sunt suficiente pentru a avea un ten sanatos si luminos.

Hidratarea trebuei sa vina din interior si putem face asta consumand sucuri naturale care ne vor ajuta tenul sa arate cat mai bine.

foto: sucuri naturale, Shutterstock

Sucuri pentru tenul gras

Ai nevoie de morcov, grapefruit, portocala si kiwi. Morcovul contine foarta multa vitamina A si D ceea ce ajuta la hranirea tenului si la restabilirea ph-ului natural. Citricele contin vitamina C, minerale si enzime ceea ce va echilibra productia de sebum urmand ca excesul sa fie stopat in timp.

Sucul se va consuma de 2-3 ori pe saptamana.

Sucuri pentru tenul uscat

Pentru un ten uscat trebuie sa ne gandim la o hidratare intensa mai ales atunci cand vorbim despre o hidratare ce porneste din interiorul organismului. Pentru asta avem nevoie de un suc pe baza de castravete, spanac, mar si apa de cocos. Toate aceste ingrediente sunt puternic hidratante si vor contribuit la hranirea si hidratarea in profunzime a tenului uscat.

Citește și:

Sucul se va consuma de 2-3 ori pe saptamana.

Sucui pentru tenul sensibil

Tenul sensibil trebuie ferit de factorii alergenici pentru a evita aparitia eruptiilor alergice si a reactiilor neplacute. Putem prepara un suc natural din castravete, morcov si coriandru. Morcovul restabileste ph-ul tenului si ii reda stralucire.

Sucul se va consuma zilnic.

Sucuri pentru tenul matur

Pentru un ten matur trebuie sa asiguram productia naturala de colagen, hidratare si hranire intense. Pentru rezultate spectaculoase putem consuma sucuri preparate din diferite combinatii de afine, mure, zmeura, kale, spanac si broccoli.

Sucul se va consuma zilnic.

Sucuri pentru tenul cu problem (acne, rozacee etc)

Tenul cu predispozitie acneica trebuie ingrijit intr-o maniera speciala, iar alimentatia trebuie sa fie una pe masura, saraca in grasimi si zaharuri. Alimentatia potrivita este una bazata pe fructe, legume, carne slaba si alimente nealergenice.

Citește și:

Sucurile permise se pot prepara din papaya, portocala si lamaie si se vor consuma zilnic, de doua ori pe zi.

Un lucru foarte important. Aceste sucuri au numeroase beneficii si pentru organismul nostru, nu numai pentru un aspect sanatos al tenului.

foto prima pagina: sucuri naturale din fructe, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.