Setari Cookie-uri

Alimente pentru frumusetea ta

Frumusetea vine din interior, dar sper ca deja stiti asta. Machiajele sofisticate, produsele de bronzat sau produsele de par pot sa puna in evidenta frumusetea unei persoane, insa nu o pot crea. Pentru a fi frumoasa o femeie trebuie sa aiba grija de ea, si nu ma refer aici la o rutina complicata de jumatatea de ora sau mai bine in fata unei oglinzi. Trebuie sa invete sa-si respecte corpul si sa il trateze cum merita. Alimentatia corecta te poate ajuta sa obtii o stralucire de invidiat. Daca ii dai organismului tau substantele de care are nevoie vei vedea cu siguranta rezultatele.

2. Piele radianta
Pentru o piele stralucitoare confera organismului tau antioxidantii de care are nevoie. Vitaminele A, C si E sunt renumite pentru capacitatile lor antioxidante. Vitamina A iti mentine pielea supla si stralucitoare si o protejeaza impotriva radiatiilor ultraviolete. Aceasta se gaseste in alimente precum ficat, oua, unt dar si sub forma de beta-caroten (numit si provitamina A) in fructe si legume viu colorate (pepene, mango, caise, citrice, ardei, morcovi, broccoli, spanac).
Vitamina C incurajeaza productia de colagen si protejeaza si ea pielea de efectele negative ale razelor UV. Gasesti aceasta vitamina in fructe (in special citrice si kiwi) si legume. Vitamina E ajuta pielea sa se regenereze in cazul arsurilor solare. Aceasta lucreaza impreuna cu vitaminele A si C protejand celulele impotriva radicalilor liberi. Vitamina E se gaseste in cereale integrale, uleiuri vegetale, alune si migdale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.