Setari Cookie-uri

Alimente pentru frumusetea ta

Frumusetea vine din interior, dar sper ca deja stiti asta. Machiajele sofisticate, produsele de bronzat sau produsele de par pot sa puna in evidenta frumusetea unei persoane, insa nu o pot crea. Pentru a fi frumoasa o femeie trebuie sa aiba grija de ea, si nu ma refer aici la o rutina complicata de jumatatea de ora sau mai bine in fata unei oglinzi. Trebuie sa invete sa-si respecte corpul si sa il trateze cum merita. Alimentatia corecta te poate ajuta sa obtii o stralucire de invidiat. Daca ii dai organismului tau substantele de care are nevoie vei vedea cu siguranta rezultatele.

1. Piele sanatoasa
O piele sanatoasa are nevoie de alimente bogate in lipide si vitamine. In lipsa acestor nutritienti pielea se usuca si se irita usor. Vitaminele B ajuta reactiile metabolice si stimuleaza productia de colagen si elastina. Gasesti aceste vitamine in alimente precum cerealele integrale (paine, paste, orez, produse pe baza de grau), carne, peste, lactate, oua, drojdie de bere.
Acizii grasi precum Omega 3 si Omega 6 au si ei un efect pozitiv asupra pielii limitand pierderile de lichide la nivelul acesteia. Acestia se gasesc in uleiuri (ulei de masline, ulei de soia, ulei de arahide), peste (sardine, ton, hering si ansoa), alune, migdale, avocado si masline.

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.