Kudika
14 Ianuarie 2013

Iti prezentam planul pentru o VIATA NOUA!

Cel mai important de retinut : nu trebuie sa avem o disciplina anume in ceea ce facem ci sa ne alegem obiectivele potrivite.

Asa functioneaza iubirea. In relatiile adevarate exista limite clare. Le regasesti la tine?

Daca ne setam numai teluri conditionate din punct de vedere social(ca de exemplu bani sau sa ne cumparam lucruri noi), cel mai probabil ne vom pierde interesul pentru ca nu suntem implicati emotional,nu punem suflet.

Astfel, primul pas consta in stabilirea unor aspiratii ce vin din suflet si tin de ceea ce este mai pretios pentru noi. Planifica-ti lucruri marunte dar actioneaza in stil mare.

Iata niste sugestii legate de metodele prin care iti poti schimba viata:

Sanatate

30 de zile dedicate sanatatii

Dedica-ti luna ianuarie schimbarii obiceiului de a manca.Poate te incanta ideea de a deveni vegetarian,vegan sau sa mananci doar cruditati.

Sau,poate iti vei dori sa renunti la unele produse procesate : mancare congelata,chipsuri,bauturi acidulate,dulciuri sau alte alimente nedorite.

Fa o Mega Detoxifiere

O dieta mono de 10 zile ce iti va revitaliza sanatatea si iti va schimba obiceiurile de a manca. Te ajuta in reintinerirea corpului si a mintii.

Cand nu isi canalizeaza energia asupra digestiei, corpul o poate utiliza pentru a se autoregenera. E uimitor ca in momentul in care mananci mult,realizezi ca te gandesti numai la mancat si la ce sa mai gatesti.

Ce zici? Incepem o astfel de dieta?

7 semne pe care le are orice relatie sanatoasa de cuplu

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: