Setari Cookie-uri

(P)Quiz: Cum iti mentii starea mentala la cote maxime?

S-a terminat vacanta si ai revenit la serviciu. Te asteapta o perioada aglomerata plina de examene, proiecte sau alte activitati obositoare. De aceea, ai nevoie de toata energia necesara pentru a fi mereu in forma si a face fata solicitarilor.

Daca ti se intampla sa uiti unele lucruri marunte sau chiar detalii mai importante, avem un sfat pentru tine. Memoria de scurta durata poate fi influentata in mod benefic de cafeina, mai ales in momentele in care esti nevoita sa retii mai multe informatii in acelasi timp. Vei reusi sa retii toate acele mici detalii asupra carora ne este destul de dificil sa ne concentram.

In plus, o cafea bauta inainte de a pleca la un drum lung este ideala, pentru ca te va tine treaza la volan mai mult timp.

Asa ca nu uita sa bei o cana de cafea NESCAFÉ inainte de a te antrena in activitati solicitante, pentru ca in mod sigur rezultatele vor fi excelente. Dupa o pauza de cafea, mintea ta este alerta si toate simturile sunt mai ascutite.

Spune-ne mai multe despre modalitatile la care recurgi tu pentru a fi intr-o forma mentala buna in orice situatie! Te asteptam pe www.miciobiceiurisanatoase.ro pentru a ne impartasi sfaturile tale sau pentru a ne adresa intrebari.

Referinte

1. Warburton, D.M. (1995) Effects of caffeine on cognition and mood without caffeine abstinence. Psychopharmacology 119: 66-70
2. Van Boxtel, M. P. J. and Jolles, J. (1999) Habitual coffee consumption and information processing efficiency. Proceedings of the 18th ASIC Colloquium. Helsinki (Finland).
3. Smith, A.P.et al. (1992) Effects of breakfast and caffeine on performance and mood in the late morning and after lunch. Neuropsychobiology 26: 198-204
4. Jarvis M. (1993) Does caffeine intake enhance absolute levels of cognitive performance? Psychopharmacology 110: 45-52


Kudika
29 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.