Setari Cookie-uri

6 Mici obiceiuri care iti fura fericirea

Fericirea nu e ceva gata facut, ea vine din faptele tale.

4. Esti strans legat de griji si de temeri

Intr-o zi, cand vei privi inapoi in viata ta iti vei da seama ca aproape toate grijile si temerile tale nu s-au adeverit - au fost complet nefondate. Asadar, de ce sa nu te trezesti si sa realizezi acest lucru care acum? Cand privesti inapoi in ultimii cativa ani, cate oportunitati minunate, pline de bucurie, ai distrus cu grijile inutile si pesimismul nefondat? Cu toate ca nu mai poti face nimic cu aceste bucurii deja pierdute, vor exista atat de multe alte momente frumoase care sa iti puna zambetul pe buze.

5. Te confrunti cu dificultati

O zi proasta este doar o zi proasta. Ar fi bine sa o vezi doar asa. Este important sa nu lasi ca situatiile dificile sa afecteze cine esti si unde te indrepti. Accepta obstacolele pe care le intampini, adapteaza-te la schimbari si mergi mai departe pe drumul tau.

Citește și:

6. Tii langa tine un om care te raneste

Uneori trebuie sa te distantezi de oamenii carora nu le pasa de tine. Cand cineva te raneste de mai multe ori (si in mod intentionat) vreau sa accepti faptul ca pur si simplu nu ii pasa de tine. Este un moment dureros, stiu, insa este unul necesar. Nu te stradui sa ii tii in viata ta cu orice pret.

Vizionare placuta


Cetățeană a Universului cu cosițe ombre moderne, reacționează pozitiv la tot ce înseamnă fashion, adoră pisicile și pinguinii și e una dintre cele mai zen persoane pe care le cunoaștem....

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.