Setari Cookie-uri

Vrei sa slabesti? E mai simplu decat crezi. Ce trebuie sa faci inainte de micul-dejun

Trucuri simple si eficiente pentru a slabi.

Pentru foarte multi dintre noi, ideea de a ne trezi dimineata cu o ora mai devreme pentru a face miscare este de nesuportat. Sunt insa multi care pot depune marturie ca exercitiile fizice de dimineata au mai multe beneficii decat cele facute in a doua parte a zilei sau chiar seara.

Un studiu efectuat la o universitate de top din Australia a constatat ca sportul de dimineata, inainte de micul dejun, este cel mai bun moment pentru exercitiile de tip cardio, penrtru cei care vor sa piarda in greutate.

Acest lucru se datoreaza faptului ca pentru miscarea la primele ore, inaintea primei mese, corpul trebuie sa arda grasimi, ca sa aiba combustibil, si asta deoarece depozitele de glicogen, responsabil cu inmagazinarea energiei, sunt epuizate in timpul noptii. Mai mult decat atat, exercitiile de dimineata reprezinta un ghiont pentru metabolism, ajutandu-ne sa ne trezim intreg organismul.

Citește și:

Endorfinele eliberate in timpul exercitiului fizic vor induce o stare generala de bine si vor stimula mintea. O cercetare a unei universitati scotiene arata ca sportul de dimineata genereaza o stare de spirit superioara celei de seara.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.