Setari Cookie-uri

Boala de 'a fi ocupat' si cum sa traiesti in prezent

Suntem din ce in ce mai ocupati si nu mai reusim sa traim in prezent. Cum am ajuns sa traim asa? De ce facem asta? De ce facem asta copiilor nostri? Cand am uitat ca suntem fiinte umane, nu fapte umane?

Iata 5 sfaturi minunate pentru a trai in momentul prezent:

1. Nu iti mai face atatea griji

Daca stai si te gandesti la ce se va intampla maine, fa-ti o favoare si relaxeaza-te! Indiferent de cat de stresata esti, ziua de maine tot va veni, iar marele dezavantaj este faptul ca tu iti pierzi timpul si energia pentru ceva ce nici macar nu tine de tine.

2. Traieste extraordinar

In loc sa te gandesti la ce ai putea face sa fie mai bine, traieste! Fiecare moment mic din viata ta este valoros si semnificativ pentru calatoria ta.

3. Viseaza cu moderatie

Sa renunti la visurile incredibile si la fanteziile pe care le ai cu privire la viitor este un fapt complet sanatos si natural. Nu cadea prea adanc in lumea visurilor si fa un pas inapoi astfel incat sa te bucuri de ziua de astazi pentru ca aceasta conteaza cu adevarat.

4. Nu te mai plange de ce nu este bine. In schimb, fa cateva schimbari pentru tine

In tine exista puterea de a impiedica orice problema. Uneori renunti prea usor la tine si iei cea mai usoara cale. Daca faci ceea ce ai facut intotdeauna, nimic nu se va imbunatati. Fii deschisa sa incerci lucruri noi si sa explorezi necunoscutul.

Citește și:

5. Nu sta in trecut

Continua sa mergi mai departe chiar daca intamplarile din trecut inca traiesc in sufletul tau. Nu poti schimba trecutul, insa poti influenta viitorul. Exista intotdeauna loc pentru imbunatatiri in viata cuiva si te poti reinventa fara aprobarea nimanui. Invata sa renunti la durere si sa mergi mai departe.

foto interior si prima pagina: natalia_maroz Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.