Setari Cookie-uri

Spune-mi ce culoare au ochii tai ca sa iti spun ce personalitate ai

Ochii nostri ne dezvaluie sufletele, iar unii cred ca acestia pot fi poarta spre alte dimensiuni. De asemenea, se spune ca nuanta ochilor poate determina caracterul si personalitatea.

Daca ai ochii albastri

Persoanele cu ochii albastri au o legatura foarte interesanta deoarece toate sunt legate de un stramos comun. Aceasta persoana avea o mutatie rara, ce a facut imposibila crearea melaninei suficiente pentru a forma ochii caprui. De atunci, aceasta mutatie a avut loc in intreaga lume, iar in unele culturi ochii albastri sunt vazuti precum un blestem.

Persoanele cu ochii albastri sunt percepute a fi atragatoare. Desi se spun ca nu trebuie sa ai incredere in persoanele cu ochii albastri, trebuie sa stiti ca acestea sunt cei mai sinceri parteneri in relatiile amoroase. Au un suflet foarte bun si sunt intotdeauna dispuse sa isi faca noi prietenii.

Daca ai ochii verzi

Ochii verzi sunt extrem de frumosi si aproape unici. Doar 2% din populatie a fost binecuvantata cu aceasta culoare incredibila a ochilor. Datorita raritatii ochilor verzi, persoanele care au aceasta culoare la ochi sunt considerate cele mai atractive si mai frumoase.

Citește și:

Trasaturile principale ale oamenilor cu ochii verzi sunt: curiozitate, inteligenta, rafinament, eleganta, viclenie

Daca ochii sunt fereastra sufletului si culoarea lor este cheia pentru a descoperi misterele sufletului, ce spun ochii tai despre tine?

foto interior si prima pagina: wavebreakmedia, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.