Setari Cookie-uri

4 Tehnici pentru a scapa de emotiile negative

Folosind tehnici spirituale poti minimiza durata si impactul emotiilor negative in viata ta. Iata patru dintre tehnicile mele preferate.

Emotiile negative ne mentin prizoniere ale trecutului si a unei realitati care nu ne implineste. Partea buna este ca avem puterea de a le imblanzi. Folosind tehnici spirituale poti minimiza durata si impactul emotiilor negative in viata ta. Iata patru dintre tehnicile mele preferate.

1. Scrie si arde

Aceasta tehnica este o modalitate simpla si extrem de eficienta de a te elibera de gandurile negative fata de oamenii sau evenimentele din viata ta care iti provoaca emotii negative precum frustrarea, furia sau durerea.

S-a dovedit stiintific ca actul de a scrie despre o experienta traumatica timp de douazeci de minute pe zi cate trei sau patru zile consecutiv poate produce schimbari masurabile in sanatatea fizica si psihica. Efectele benefice se rasfrang si asupra calitatii somnului sau a eficientei.

In timpul unei sesiuni, scrie tot ce ai pe suflet legat de o persoana sau situatie. Citeste ce ai scris cu voce tare, de cateva ori. Simte intreaga emotie, plangi daca simti nevoia si elibereaza-te. Apoi arde hartia.

Citește și:

2. Vizualizeaza eliberarea energiei negative

Aceasta este o metoda puternica de eliberare a energiilor negative stagnante stocate adanc in subconstientul tau. Poti face asta stand culcata sau asezata pe scaun.

Cu ochii inchisi, vizualizeaza energia negativa ca o substanta. Da-i culoarea si consistenta pe care o doresti. Vizualizeaz-o iesind din corpul tau. Imagineza-ti- ca se scurge prin talpi adanc in pamant. Apoi multumeste-i pamantului ca a absorbit-o si a purificat-o.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.