Setari Cookie-uri

4 Tehnici pentru a scapa de emotiile negative

Folosind tehnici spirituale poti minimiza durata si impactul emotiilor negative in viata ta. Iata patru dintre tehnicile mele preferate.

3. Utilizeaza procedeul deflexiunii

Deflexiunea presupune sa schimbi o traiectorie, o directie. Dansul si muzica sunt instrumente puternice care te ajuta sa transmuti emotiile negative. Nu trebuie sa fii experta pentru a profita de avantajele energetice pe care le ofera. Punerea in miscare a energiei stagnante este un prim pas important in calea catre vindecarea mintii, corpului si sufletului.

4. Foloseste afirmatiile pozitive

Cunosti beneficiile utilizarii afirmatiilor pozitive dar de cate ori le folosesti cu intentie si in mod constant? Afirmatiile pot duce la aparitia schimbarilor majore in viata noastra atunci cand sunt folosite des. Ele pot fi, de asemenea, utilizate pentru a stopa conversatia mentale negativa si a creste increderea in sine. Vorbind si repetand adevarurile dorite ca si cum ar fi deja realitatea ta, vei crea mediul si frecventa pentru a le manifesta. gandurile negative care va viziteaza cel mai mult. Este important sa vizualizati ceea ce spuneti cand cititi aceste afirmatii pentru a crea o vibratie puternica.

Citește și:

Repetati-le pe parcursul zilei daca observati ca intri intr-un proces negativ de gandire. Unul dintre preferatele mele actuale, inspirat de Gabrielle Bernstein, este "Sunt gata sa traiesc si sa invat prin dragoste".

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.