Setari Cookie-uri

Alunga-le din viata ta - 10 motive pentru care te simti tot timpul obosit!

In spatele starii permanente de oboseala, se pot afla probleme de sanatate sau obiceiuri nesanatoase care fac parte din stilul nostru de viata, fara a le constientiza importanta. Iata o lista cu cele mai frecvente cauze ale starii de oboseala permanenta:

Odihna deficitara este cu siguranta unul dintre motivele pentru care te poti simti obosit, dar nu este singurul. Este firesc sa resimti oboseala atunci cand ai dormit putin, dar de ce te-ai putea simti obosit dupa o noapte de 8-9 ore de somn? In spatele starii permanente de oboseala, se pot afla probleme de sanatate sau obiceiuri nesanatoase care fac parte din stilul nostru de viata, fara a le constientiza importanta.

foto interior si prima pagina: PhotoMediaGroup Shutterstock

Iata o lista cu cele mai frecvente cauze ale starii de oboseala permanenta:

Nu faci sport cand esti obosit.

Cel mai probabil, atunci cand esti obosit nu esti dispus sa faci exercitii fizice, pentru ca ai impresia ca vei obosi si mai mult. Un studiu din cadrul Universitatii Georgia a aratat ca participantii (adulti sedentari) care au adoptat un program de 20 de minute de exercitii pe zi, 3 zile pe saptamana, dupa 6 saptamani s-au simtit mai putin obositi ca inainte si mai plini de energie.

Citește și:

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.