Setari Cookie-uri

6 Lucruri pe care fiecare persoana fericita le face inainte de 8 dimineata

Daca vrei sa iti schimbi viata si sa fii fericita cu adevarat, invata de la oamenii de succes. Iata care sunt obiceiurile pe care fiecare persoana fericita le face inainte de 8 dimineata. Alege-le pe care ti se par potrivite si implementeaza-le in stilul tau de viata.

3. Persoanele fericite rareori se gandesc la trecut

Persoanele fericite au un lucru in comun; foarte rar exprima regrete cu privire la trecut. Ele stiu ca viata este pentru a trai acum si ca astazi este evenimentul principal. Ele nu permit niciodata ca esecurile trecutului sa le schimbe starea de spirit.

4. Persoanele fericite transforma fericirea intr-un obicei

Pana la 40% din activitatile zilnice sunt activitati obisnuite, de rutina. Esti pe autopilot jumatate din timp. Persoanele fericite practica recunostinta, bucuria si mindfulness ca un obicei, in special la primele ore ale diminetii.

5. Persoanele fericite resping distragerile de dimineata

Persoanele fericite stiu ca anumite distrageri pot aduce neplaceri si ganduri urate in viata lor, motiv pentru care dimineata refuza sa verifice stirile, mailurile si mesajele. Ei incearca sa isi pastreze seninatatea de dimineata pentru ca recunostinta si constiinta sa actioneze impreuna; acest obicei este cel mai important. Astfel de mesaje pot astepta pana mai tarziu.

Citește și:

6. Persoanele fericite isi stabilesc obiective zilnice

Persoanele fericite stiu ca atunci cand isi incep taskurile ar trebui sa se ocupe mai intai de cele mai dificile. Este doar o parte a unei liste de obiective, insa au intotdeauna obiective clare si puse in ordinea importantei.

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.