Kudika
19 Septembrie 2017

In general, semnele de avertizare din Univers apar in situatii si evenimente nedorite. Aceste semne indica faptul ca energia noastra se indreapta spre o frecventa vibrationala scazuta. Gandurile, sentimentele si actiunile noastre sunt focalizate negativ, ceea ce creeaza circumstante nedorite.

Iata cateva exemple de semne de care sa fim constienti si pe care sa le acceptam:

Uneori cea mai bună terapie pentru sufletul trist este liniștea

- te impiedici;
- ramai blocata in trafic;
- primesti o remarca dura de la o persoana la care tii;
- intri intr-o cearta cu cei dragi;
- te imbolnavesti;
- ai dureri de cap;
- uiti ceva acasa si trebuie sa te intorci;
- simti gol in stomac;
- nu poti dormi linistita;

Fiecare dintre aceste semne indica faptul ca trebuie sa te concentrezi si sa iti ajustezi frecventa. Cand intalnesti unul dintre aceste semne de avertizare, opreste-te! Nu continua sa lucrezi la ce se intampla, nu continua conversatia si nu ramane concentrata asupra acelui gand pe care tocmai l-ai avut pentru ca nu te va duce acolo unde vrei sa fii.

In schimb, respira profund, indeparteaza-ti sufletul de aceasta situatie (sau ia-ti un minut pentru a medita daca poti).

Ca o nota finala, incearca sa nu cauti fara incetare semne de avertizare. Vorbind despre acestea, gandindu-te la ele si cautandu-le non stop iti vei convinge mintea sa reduca frecventa vibrationala. Continua-ti viata, mergi mai departe, accepta semnele primite ca simple semne de oprire si depaseste momentul. Ai grija de vibratia ta - acorda atentie doar gandurilor, sentimentelor si actiunilor care rezoneaza cu frecventa naturala a sufletului.

Împrietenește-te cu corpul tău

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: