Studiile au aratat ca ciocolata scade tensiunea arteriala si reduce riscul de atac de cord si accident vascular cerebral.

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

foto interior si prima pagina: Gulsina Shutterstock

Aceasta se datoreaza flavonoidelor pe care le contine. Ele nu numai ca scad nivelul de colesterol „rau” din organism, dar regleaza si tensiunea arteriala, stimuland, de asemenea, diviziunea celulara sanatoasa.

Ciocolata este un excelent antioxidant care lupta impotriva radicalilor liberi. Expertii ne recomanda sa consumam ciocolata neagra, cu peste 70% cacao. Ingredientele din ciocolata ajuta la reglarea zaharului din sange si la imbunatatirea absorbtiei de glucoza din organism atunci cand sunt consumate in cantitati rezonabile.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta