Setari Cookie-uri

5 Moduri de a tine capul sus cand viata incearca sa te traga in jos

O atitudine pozitiva este cheia unei vieti reusite. Toti stim asta. Insa ce se intampla in momentul in care lucrurile merg prost? Avem tendinta de a uita de optimismul nostru si de a ne concentra doar asupra negativului din viata noastra.

In loc sa vorbesti despre probleme, discuta despre solutii. In loc sa iti petreci timpul gandindu-te la lucrurile rele, gandeste-te la cat de bune vor fi dupa ce le rezolvi. Nu te plange; incurajeaza-te singura, punand accentul pe rezultatele pozitive care vor veni de pe urma acestei situatii.

4. Cere sprijin

Cand incepi sa mergi intr-o directie (si este deja un moment ingrijorator pentru tine), poti ajunge pe o panta alunecoasa pe care cu greu reusesti sa o depasesti. Un lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti readuni gandurile si sa te concentrezi asupra ideilor pozitive.

In momentul in care nu mai poti, cere ajutor unui prieten care te poate incuraja. Ia o carte buna si citeste-o. Gaseste variante la indemana pentru a iti lega gandirea de lucruri bune astfel incat sa iti stapanesti atitudinea.

5. Spune-ti ca totul va fi bine

Citește și:

Una dintre cele mai mari puteri interne pe care le avem este puterea de a ne controla gandurile. Gandeste-te la lucrurile pozitive - lucruri care te bucura, care iti pun zambetul pe buze si care iti dau un sentiment de fericire si de pace. Lasa ca atitudinea pozitiva sa se dezvolte atat in interior, cat si in exterior.

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.