Setari Cookie-uri

Cum ai grija de sufletul tau? 4 Variante simple si eficiente

Am descoperit ca atunci cand depunem efortul de a avea grija de sufletele noastre, munca noastra se desfasoara fara efort. Ne bucuram mai mult de acest proces. De asemenea, viata noastra pare sa fie mult mai vibranta si mai plina de culoare. Totul pare sa pulseve cu lumina. 

Cand oamenii iarta pe cineva li se ridica si lor o greutate de pe umeri, de suflet. Iertarea te poate ajuta sa iti pastrezi mai multa energie, sa rezisti mai bine in fata stresului si chiar sa ai performante mai bune la locul de munca.

3. Integreaza in viata ta provocarile cu care te confrunti

Daca incercarea ta de a depasi o provocare nu functioneaza, poate incerci sa te intrebi "Cum pot integra in viata mea aceasta provocare?"

Integrata, provocarea poate fi "capabila" sa iti invete sufletul cum sa devina mai puternic, mai rezistent sau mai rabdator. Integrata, provocarea ta poate fi capabila sa iti invete sufletul cum sa fie mai calms si mai hotarat intr-o furtuna. Integrata, aceasta provocare te poate ajuta sa avansezi in loc sa te fortezi intr-o lupta fara sfarsit pentru perfectiune... o lupta pe care, cel mai probabil, nu o vei castiga niciodata.

Citește și:

4. Incepe cu ceea ce iti place cel mai mult

Cea mai mare lupta o duci cand ignori soapta sufletului tau. Incearca sa iti asculti mai des sufletul si mintea. De aceea intreaba-te "Ce imi place cel mai mult? Care este lucrul care imi pune zambetul pe buze?"

Sufletul tau iti va sopti raspunsul. Si imediat ce il asculti, poti reusi sa faci ceea ce iti doresti. Iar fericirea va veni in viata ta.

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.