In sezonul rece sunt recomandate supele, in special supele crema. Pe langa faptul ca sunt bogate in nutrienti si vitamine care hranesc corpul, acestea sunt si foarte usor de facut si destul de economice. In plus, pot fi consumate atat la pranz, cat si la cina.
Supa crema de praz si cartofi este ideala pentru mesele de pranz din perioada rece, deoarece contine atat nutrienti, cat si grasimi necesare bunei functionari a organismului. Ai grija, insa, sa folosesti o cantitate foarte mica de ulei si sa alegi branza nu foarte grasa.
foto interior si prima pagina: nesavinov, Shutterstock
Ingrediente:
- 1 lingura de ulei de alune sau orice alt ulei vegetal
- 2 linguri de unt
- 1 praz curatat si taiat marunt
- 250 g cartofi curatati si taiati cuburi
- 1 l supa de pui
- 250 g apa
- sare
- piper macinat
- patrunjel
- 100 g branza razuita
Citeste continaurea pe Realitatea.net