Setari Cookie-uri

7 Mantre pentru cei care si-au pierdut motivatia si speranta

Stiu ca uneori este dificil. Stiu ca sunt momente in care simti ca nu mai poti merge mai departe, ca nu mai poti gasi nici macar o farama de optimism in sufletul tau sfaramat de durere. Si mai stiu ca iti doresti doar sa renunti. Insa si eu vreau ca tu sa stii ca se poate...

Este momentul sa accepti aceasta provocare - alege una dintre mantrele de mai jos pentru fiecare dimineata (sau seara) din saptamana, apoi ia-ti doua minute libere si repeta mantra in tacere. Vezi care sunt schimbarile care apar in urma acestui obicei, cum incepi sa vezi vremurile grele si cum reusesti sa zambesti mai des:

1. Nu presupune niciodata ca esti blocata de modul in care se afla lucrurile acum. Viata se schimba in fiecare secunda... si tu te poti schimba o data cu ea.

2. Viata este asa cum este. Accept-o, invata de la ea si creste o data cu trecerea timpului. Nu conteaza ce s-a intamplat. Ceea ce conteaza cu adevarat este ceea ce faci de acum inainte.

3. Foloseste durerea si frustrarea ca elemente care te motiveaza. Nu le mai scoate din viata ta, accepta-le si traieste cu ele. Tu detii controlul asupra modului in care iti privesti viata.

Citește și:

4. Cea mai eficienta modalitate de a te indeparta de ceva ce nu iti doresti este sa te deplasezi spre ceea ce iti doresti, treptat si in mod consecvent.

5. Efortul nu este niciodata irosit, chiar daca duce la rezultate dezamagitoare. Pentru ca intotdeauna te face mai puternica si mai sigura pe tine.

6. Nu cobori standardele, insa aminteste-ti ca eliminarea asteptarilor pe care le ai de la cei din jurul tau este cea mai buna cale de a evita suferinta (nu doar a ta, ci si a lor).

7. Pe masura ce imbatranesti, vei invata sa pretuiesti timpul, relatiile autentice, munca semnificativa si pacea mintii. Celelalte lucruri vor conta tot mai putin.

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.