Setari Cookie-uri

Anxietatea se vindeca. Cauze, simptome si 6 metode de a o combate

Cand te confrunti cu o situatie care poate fi periculoasa, anxietatea este o reactie normala. Cand simti pericolul, creierul transmite semnale de eliberare a unor homoni care pregatesc organismul pentru aparare.

Oricine se simte nelinistit din cand in cand. Unora, insa, li se intampla sa fie nelinistiti atat de des, ori sa aiba atacuri de panica, incat li se schimba cursul normal al vietii. Adesea, nu in bine. Jurnalistii de la empower.com au studiat problema si cred ca anxietatea se vindeca mai simplu decat s-ar crede.

foto interior si prima pagina: Camila Paez, Shutterstock

Tulburarile anxioase sunt de doua feluri, daca se poate spune asa. Vorbim despre anxietatea generalizata, o afectiune cronica, manifestata printr-o senzatie repetata de neliniste si sentimentul ca s-ar putea intampla ceva rau, insotite de simptome fizice usoare.

A doua forma este atacul de panica, fenomen care se produce brusc si are simptome atat de violente, incat poate fi confundat usor cu un atac de cord sau cu alta problema de sanatate grava. Deci lucrurile sunt destul de serioase, anxietatea se vindeca.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.