Setari Cookie-uri

2 Lucruri dificile pe care trebuie sa le faci ca sa traiesti cu adevarat

Obiectivele sunt importante. Toate calatoriile care presupun schimbarea trebuie sa inceapa cu un scop. Si, de asemenea, trebuie sa existe determinare pentru a iti atinge aceste obiective.

Nu renunta la visurile tale doar pentru a avea un job care iti aduce bani, insa care te face sa te simti groaznic. Nu iti abandona visurile din motive gresite.

Daca iti doresti ceva, lupta din greu pentru asta.

2. Schimba-ti mantra din "Trebuie sa fiu mai buna" in "Voi face tot posibilul astazi."

Obiectivele sunt importante. Toate calatoriile care presupun schimbarea trebuie sa inceapa cu un scop. Si, de asemenea, trebuie sa existe determinare pentru a iti atinge aceste obiective. Cu toate acestea, ce crezi ca se intampla cand esti prea hotarata sau prea obsedata de un obiectiv? Incepi sa dezvolti un alt obicei: nu este suficient de buna cine esti acum.

Asadar, trebuie sa te accepti asa cum esti... si apoi sa te angajezi in cresterea personala. Daca simti ca esti complet "perfecta", nu vei mai face niciun efort pozitiv pentru a creste. Insa criticarea in mod constant este la fel de contraproductiva ca si cum nu ai face nimic pentru ca niciodata nu vei putea face noi schimbari pozitive in viata ta atunci cand te concentrezi obsesiv asupra defectelor.

Citește și:

Cheia este sa iti reamintesti ca deja esti suficient de buna; ai nevoie de mai multa practica. Schimba-ti mantra din "Trebuie sa fie mai bine" in "Astazi voi face tot ce imi sta in putere pentru a ajunge acolo unde imi doresc." A doua mantra este mult mai eficienta deoarece, de fapt, te solicita sa iei masuri pozitive in fiecare zi, in timp ce accepti realitatea ca nu toate eforturile depuse vor fi perfecte.

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.