Setari Cookie-uri

Tipuri de ceaiuri pe care nu trebuie sa le bem seara

Daca pentru timpul zilei specialistii ne recomanda sa consumam ceaiuri energizante, seara sunt recomandate ceaiurile cu efect calmant si sedativ, care sa ne ajute sa ne relaxam si sa ne odihnim in timpul somnului.

Ceaiurile diuretice, precum si cele cu efect energizant sunt ceaiuri care nu trebuie consumate seara deoarece vor impiedica odihna si relaxarea in timpul somnului sau chiar vor provoca insomnii. Seara este recomandat ceaiul cu efect calmant si sedativ.

foto interior si prima pagina: Anna Shepulova, Shutterstock

Ceaiul de ghimbir este un remediu utilizat de mii de ani in medicina ayurvedica si are efecte excelente in combaterea indigestiei, a migrenelor si a racelilor de sezon. Insa este unul dintre acele ceaiuri care nu trebuie consumate seara. Unele persoane folosesc ghimbirul pentru a scapa de infectiile respiratorii, de bronsita, tuse, crampe menstruale, artrita sau dureri musculare, iar in unele parti ale lumii, ceaiul de ghimbir sub forma de comprese este utilizat in tratarea arsurilor pielii.

Ceaiul de ghimbir are un excelent efect energizant, asa ca se consuma doar dimineata, pentru a face fata cu brio tuturor sarcinilor de serviciu si nu numai.

Citește și:

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.