Setari Cookie-uri

Traiesti cu anxietate? 22 de lucruri surprinzatoare care te relaxeaza

Traiesti cu anxietate si esti mereu in cautare de tehnici care sa iti calmeze mintea? Pe unii ii ajuta condusul, pe altii muzica. Un truc de la terapeut este sa bei ceva fie foarte rece, fie foarte cald!

“22 de lucruri neasteptate care ii relaxeaza pe oamenii care traiesc cu anxietate” a fost publicat pe Themighty.com, spatiu care gazduieste o comunitate a persoanelor cu probleme de sanatate, psihice sau dizabilitati. In articol sunt tot felul de idei chiar de la cei care sufera de anxietate.

foto interior si prima pagina: Africa Studio, Shutterstock

Cand traiesti cu anxietate, noteaza Huffingtonpost.com, care a facut un rezumat al articolului, metodele clasice de relaxare nu dau intotdeauna rezultate. De exemplu, aplicatiile de facut sport pot sa nu aiba niciun efect asupra ta. Tu stii cel mai bine cat de greu e sa te relaxezi cand anxietatea te face sa fii agitata, iar ideile celor care au aceeasi problema pot fi de folos.

Cum sa te relaxezi daca traiesti cu anxietate

1 “Condusul ma ajuta sa ma relaxez. Imi place sa ma concentrez asupra drumului, asa ca nu ma mai retrag la mine in cap”, spune Jenny B.

Citește și:

2 “Ascult audiobook-uri si podcast-uri. Ma ajuta sa ma concentrez asupra unei povesti si a unei voci si imi relaxeaza mintea” – Savannah K.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
1 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.