Setari Cookie-uri

5 Legi mindfulness care iti vor schimba viata la 180 de grade

Mindfulness este o practica ce ne ajuta sa constientizam ce se intampla in momentul de fata fara sa judecam situatia, fara sa incercam sa o schimbam si fara sa ne dorim sa fie diferita.

3. Furia ta este propriul tau inamic

Singura batalie care se da cu adevarat este cea din interiorul tau. Este foarte usor sa fii deranjata de situatii si lucruri. Insa trebuie sa incerci sa renunti la sentimentele negative ale furiei. Aceasta nu iti face niciun bine daca nu il convertesti in productivitate. Cand iti dai seama ca prezentul este singurul lucru pe care il controlezi, iti vei da seama cat de scurta este viata pentru a fi consumata pe manie. In 9 din 10 cazuri, furia doar agraveaza o problema. Stai departe de ea.

4. Orice este creat de doua ori - prima data in mintea ta si apoi in viata ta

Poti crea ce poti gandi. Exista motive bune pentru creierul tau este situat chiar in partea superioara a corpului. Foloseste-l de multe ori. Decide un obiectiv. Fa un plan. Pune-l in aplicare. Fara a avea o imagine clara a ceea ce iti doresti, vei merge doar in directia gresita.

Citește și:

5. Cand incerci sa controlezi totul te bucuri de prea putine lucruri

Ai incercat vreodata sa strangi in mana nisip? Ai vazut cat de repede aluneca in momentul in care incepi sa stragi pumnul? Da, exact asta este viata. Cu cat incerci mai mult sa o controlezi, cu atat mai mult o vei pierde. Lucrurile isi au propriul timp si nu poti detine controlul asupra tuturor, chiar daca incerci cu disperare. Ia viata asa cum este.

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.