Setari Cookie-uri

Vitamina E in rutina zilnica de infrumusetare

Vitamina E este continuta de numeroase fructe si cereale, printre care si germenii de grau, multe uleiuri vegetale si legume cu frunze verzi.

Vitamina E este un antioxidant puternic, liposolubil, des folosit de catre specialisti in frumusete. Aceasta functioneaza ca un stimulator imunitar - imbunatateste circulatia sangelui, regleaza nivelul de zahar din sange, pastreaza inima sanatoasa si protejeaza creierul. Putem gasi vitamina E in uleiul de masline, uleiul de nuca de cocos, avocado, spanac, seminte de floarea soarelui, germeni de grau, nuci si cereale integrale.

foto interior si prima pagina: Aedka Studio, Shutterstock

Aceasta vitamina are numeroase beneficii si asupra parului si pielii.

Vitamina E este unul dintre ingredientele pe care ar trebui sa le folosesti constant in rutina zilnica de infrumusetare. Diana Marandiuc, Trainer Naturys Romania, iti dezvaluie avantajele vitaminei E, daca este folosita in ingrijirea pielii:

„Vitamina E este continuta de numeroase fructe si cereale, printre care si germenii de grau, multe uleiuri vegetale si legume cu frunze verzi”, spune expertul Naturys, Diana Marandiuc.

Citește și:

Iata care sunt avantajele folosirii vitaminei E in rutina de infrumusetare, potrivit Dianei Marandiuc:

1. Datorita uleiurilor si grasimilor, vitamina E este un puternic antioxidant – odata aplicat, pielea ta va fi mai curata si mai proaspata.

2. Asigura o buna hidratare a pielii, fara a cauza efecte adverse, iritatii sau roseata. Hidratarea pielii este extrem de importanta mai ales in sezonul rece. Cu ajutorul vitaminei E, vei putea sa ii oferi tenului tau cantitatea de apa necesara ca sa poata trece peste gerul de afara.

3. Regenereaza pielea, redandu-i aspectul proaspat si stralucitor.

4. Protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi, reusind astfel sa previna si procesul de imbatranire prematura a pielii.

5. Efectul calmat si protectia impotriva razelor UV sunt doua avantaje pe care nu trebuie sa le ignoram la vitamina E.
Vitamina E are si efecte medicale asupra pielii, ajutand la tratarea diferitelor afectiuni precum: prurit, ulceratii cutanate, placi simple si arsuri usoare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Ianuarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.