Setari Cookie-uri

7 Lucruri pe care orice persoană care suferă de anxietate trebuie să le citească

Am găsit câteva lucruri pe care orice persoană care suferă de anxietate trebuie să le citească. Dacă și tu te afli într-un astfel de moment și ai nevoie de puțin ajutor din exterior, îți recomand să citești acest material deoarece îți va vindeca sufletul: 

Orice persoană se simte neliniștită din când în când. Sunt persoane care, însă, se simt neliniștite destul de des încât li se schimbă cursul normal al vieții. Am găsit câteva lucruri pe care orice persoană care suferă de anxietate trebuie să le citească. Dacă și tu te afli într-un astfel de moment și ai nevoie de puțin ajutor din exterior, îți recomand să citești acest material deoarece îți va vindeca sufletul:

foto interior si prima pagina: nutriaaa Shutterstock

1. Ești mai puternică decât crezi

La urma urmei, trăiești cu anxietatea în viața ta și asta nu este un lucru foarte ușor de făcut. Uneori mintea ta se poate simți precum un câmp de luptă cu toate grijile și gândurile care aleargă non stop. Însă întotdeauna reușești să mergi mai departe. Întotdeauna găsești luminiță de la capătul tunelului. Întotdeauna te ridici de la pământ. Și asta înseamnă putere!

Citește și:

2. De cele mai multe ori, lucrurile pentru care ne face griji nu prea se întâmplă

Însă dacă aceste probleme chiar devin realitate, tu ești mai mult decât pregătită să le înfrunți și să te ocupi de ele. În schimb, încearcă să te concentrezi asupra momentului prezent și să fii aici acum cât mai mult timp posibil în viața ta. Acum este singurul moment asupra căruia poți deține controlul.

3. Ești iubita (și ești vrednică de această dragoste)

Știu că anxietatea te face să crezi altfel, însă crede-mă când îți zic că ești iubită. Ai multe persoane în viața ta care te iubesc foarte mult și asta pentru că ești o persoană minunată și ai un suflet incredibil. Nu pierde din vedere acest fapt.

4. Nu trebuie să îți fie rușine că mergi la psiholog

Citește și:

De fapt, acesta este pasul important care te poate ajuta să preiei din nou controlul asupra vieții tale. Există multe tipuri diferite de terapii, important este să îl găsești pe cel care funcționează pentru tine.

5. Nu ești singură în această lume

Tulburările de anxietate sunt cea mai frecventă problema medicală din lume. Oamenii înțeleg mult mai multe decât crezi. În momentul în care simți că vrei să vorbești despre problemele cu care te confrunți, vorbește. Dă frâu liber sentimentele. Încearcă, totuși, să găsești persoanele potrivite, care sunt dispuse să te asculte.

6. Nu este nimic mai frumos decât puterea pe care o are o respirație profundă

Când începi să simți că te cuprinde anxietatea, încearcă să renunți la tot ce faci și să încerci câteva exerciții de respirație. Concentrează-te asupra acestora, asupra modului în care aerul îți umple întregul corp. Este cu adevărat incredibil modul în care o respirație profundă poate face ca momentele noastre dificile să devină suportabile.

Citește și:

7. Anxietatea nu te definește

Da, este o parte din viața ta. Da, îți afectează viața. Dar nu este egală cu tine. Ești mult mai mult decât bătăile puternice ale inimii și sentimentul de teamă care îți tulbura mintea din când în când. Învățând să te separi de anxietate reușești să readuci lumina în sufletul tău.

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.