Setari Cookie-uri

Dieta pentru oboseala cronica te ajuta sa ai energie din nou

Dieta pentru oboseala cronica presupune consumul ce carne cu continut proteic ridicat si usor de digerat. Specialistii recomanda ce sa mananci ca sa ai energie cand te lupti cu o boala cronica

Daca te intrebi ce sa mananci sa ai energie, incearca dieta pentru oboseala cronica, recomandata de specialistii in nutritie. Vei avea alimente cu toti nutrientii de care ai nevoie. Acest regim a fost conceput de un editor Mind Body Green ce s-a confruntat cu o boala grea. Poti sa ai aceasta alimentatie daca ai boala Lyme sau daca suferi de afectiuni ce te fac sa te simti extenuata. Sau daca pur si simplu ai nevoie de extra energie.

foto interior si prima pagina: Lisovskaya Natalia Shutterstock

Daca te lupti cu boli autoimune, cu infectii bacteriene, ai nevoie de dieta pentru oboseala cronica. Descopera mai jos ce sa mananci ca sa ai energie, chiar si atunci cand iti lipseste apetitul.

Trebuie sa stii minte ca specialistii in nutritie de la Mind Body Green iti recomanda ca inainte de orice dieta pentru oboseala cronica sa consulti un doctor sa vezi daca nu suferi de o afectiune ce poate determina astfel de stari precare de sanatate.

Citește și:

Dieta pentru oboseala cronica presupune consumul ce carne cu continut proteic ridicat si usor de digerat. Specialistii recomanda ce sa mananci ca sa ai energie cand te lupti cu o boala cronica: proteina din carne de miel, proteina din carne de pui slaba si din peste sunt alte variante, daca le poti tolera. Poti alege carnea rosie ca aport proteic, spun specialistii, drept baza in alimentatie daca ai boala Lyme.

Citeste continuarea pe Andreearaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.