Setari Cookie-uri

Cum tratezi mintea obosita? Ceata aceea care te ameteste va disparea!

Descopera cum tratezi mintea obosita! Cum faci fata stresului, cum sa scapi de ceata aceea care te face sa te simti ametita, coplesita, epuizata!

Simti vreodata ca la mijlocul zilei de munca ai ramas fara energie? Cum trece efectul cafelei, simti ca trebuie sa atipesti putin pentru ca altfel nu mai poti face nimic? Nivelul tau energie dupa-amiaza este scazut si nu esti productiva?

Nu ti se pare, nu este doar in imaginatia ta si nu esti singura! Poarta denumirea de “ceata” a mintii sau, daca vrei mai simplu spus, ai mintea epuizata.

foto interior si prima pagina: Africa Studio Shutterstock

Simptomele sunt oboseala, senzatia ca uiti, memorie deficitara, dificultate in concentrare, performanta mintala scazuta in timp ce lucrezi. Desi oricine poate suferi de aceasta ceata a mintii, este de obicei asociata cu sindromul oboselii cronice, lupus, fibromialgie sau o serie de afectiuni mintale.

Pentru a sti cum sa tratezi mintea obosita, trebuie sa stii ca, desi nu exista o cauza oficiala, specialistii Bustle cred ca o serie de factori pot contribui. Pe langa o boala cronica si somnul, dieta si sportul sunt parti esentiale. De asemenea schimbarile hormonale pot cauza oboseala cronica.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.