Setari Cookie-uri

3 Activitati zilnice in care poti integra cu usurinta meditatia activa

De multe ori avem impresia ca meditatia presupune un cadru perfect. Salteluta de yoga si perne, lumanari parfumate, muzica pe fundal si foarte mult timp la dispozitie. Totusi, meditatia activa poate fi integrata in programul nostru foarte usor.

Suntem mereu pe fuga. Tot timpul avem cate ceva urgent de facut, iar taskurile nu se opresc nicio clipa. Ne-ar placea sa meditam, sa ne linistim gandurile si sa ne rezervam un timp pentru noi, dar nu stim cum. In plus, cine are timp pentru meditatie in zilele noastre? Sunt ganduri foarte frecvent intalnite, pe care si tu le-ai avut, cu siguranta, cel putin o data.

Ei, bine, este momentul sa afli ca meditatia nu trebuie sa fie ceva complicat si inaccesibil. In esenta, scopul acestei practici este canalizarea intregii atentii in interior, spre sine. Meditatia inseamna respiratie corecta, profunda si concentrare pe momentul prezent.

Meditatia activa este o forma care poate fi abordata de catre oricine. Nu conteaza daca ai mai facut asta inainte sau nu. Trebuie doar sa iti doresti cu adevarat sa ai parte de cateva clipe relaxante, indiferent unde te afli si ce faci.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.