Kudika
20 Iunie 2019

Omleta este una dintre cele mai rapide şi mai săţioase variante pe care le ai pentru micul dejun sau chiar pentru cină și de ce nu, pentru un prânz pregătit rapid. Poate te-ai săturat de banala omletă cu caşcaval şi vrei ceva mai mult.

Ouăle se pot amesteca cu orice vrei tu. Poţi pune condimente, ierburi aromatice, orice fel de brânzeturi, legume, carne de orice tip.

Legume

Poţi pune ouăle bătute într-o tigaie şi când sunt aproape gata poţi adăuga sparanghel şi anghinare, puţină sare şi piper din belşug. Punând legume în omletă îi poţi face şi pe copiii mofturoşi să mănânce legume pe care în mod obişnuit le refuză.

În compoziţia omletei poţi să strecori câteva ciuperci sotate, ceapă, spanac proaspăt, năut şi quinoa. Va deveni un preparat gourmet, extrem de săţios, dar şi sănătos. Legumele sotează-le separat, iar quinoa prepar-o cât timp se prăjesc ouăle. Adaugă-le pe toate aproape de final.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: