Setari Cookie-uri

Cum te calmezi intr-o situatie stresanta? Iata sfaturile care te vor ajuta instant

Mindfulness este o practica ce ne permite sa ne calmam si sa ne linistim sufletul in doar cateva minute. Cum putem face asta? Urmand sfaturile de mai jos:

Lumea in care traim este din ce in ce mai dificila. Stresul poate provoca emotii destul de intense si pline de provocari, cum ar fi furia, anxietatea, teama si singuratatea. Acest zgomot consistent al stresului este o forta puternica in viata noastra - ea ne afecteaza capacitatea de a accepta si a procesa corect sentimentele pe care le avem.

Cheia pentru a depasi aceste emotii coplesitoare cu care toti ne confruntam este cheia majoritatii problemelor vietii - este vorba despre mindfulness.

Mindfulness este o practica ce ne permite sa ne calmam si sa ne linistim sufletul in doar cateva minute. Cum putem face asta? Urmand sfaturile de mai jos:

Mediteaza cu o mantra

Meditatia cu ajutorul unei mantre este o modalitate imediata, eficienta si usoara de a scapa de stres, de a controla anxietatea si de a elibera presiunea din suflet. Potrivit specialistilor psihologi, meditatia ajuta la scaderea simptomelor depresiei, creste fericirea, imbunatateste sistemul imunitar si ne ajuta sa ne simtim mai conectati din punct de vedere social si mai putin streati. Chiar si o mica practica de trei minute pe zi va aduce mai multa liniste in suflet, mai multa iubire in relatii si mai multa creativitate pe plan profesional.

Citește și:

Iata cateva trucuri simple, dar eficiente, pentru a medita:

Important! A fi constient de emotiile tale - a le recunoaste, a le intelege si a medita prin ele - este singura modalitate de a renunta cu adevarat la ele pentru totdeauna.

Meditatie ghidata:

Beneficiul suprem: reduce anxietatea, durerea sufleteasca si readuce linistea, concentrarea, armonia in viata ta.

Postura: stai cu piciorele incrucisate si cu spatele drept.

Poziti mainilor: aseaza varful degetului aratator pe varful degetului mare; celelalte degete trebuie sa stea relaxate.

Miscare: niciuna.

Timp: cel putin 3 minute.

Instructiuni: seteaza o alarma pe telefon si repeta aceasta mantra "Inspir pace, iubire, iertare. Expir tot ce nu imi mai serveste".

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.