Setari Cookie-uri

Acest exercitiu de meditatie te va ajuta sa iti infrunti temerile si sa iti deschizi inima catre toate oportunitatile frumoase

Simti ca nu mai poti merge mai departe? In urmatoarea perioada incearca acest exercitiu simplu, dar eficient. 

In loc sa iti concentrezi atentia asupra defectelor si neajunsurilor, pregateste-te sa iti setezi mintea sa fie atenta la lucrurile pentru care esti recunoscatoare, la toate cadourile oferite de viata, la toate bucuriile marunte care chiar te fac fericita.

Iata un exercitiu de meditatie pentru a te ajuta sa iti infrunti temerile si sa iti deschizi inima catre toate oportunitatile frumoase pe care Universul ti le ofera:

- ia un loc confortabil la sol. Stai cu mainile pe picioare si cu palmele deschise catre cer. Inchide ochii.

- intreaba-te in gand: "Cine sunt eu? Cum pot transforma o problema (o dificultate) intr-o oportunitate de a ma dezvolta, de a creste, de a invata?"

- acum incearca sa gasesti solutii. Si nu te speria daca acestea nu vin intr-o secunda. Ia-o treptat si inzestreaza-te cu rabdare.

- inspira profund si imagineaza-ti ca astfel atragi oportunitati. Expira profund si imagineaza-ti ca de data aceasta inlaturi din viata ta dificultati-le, transformandu-le in lumina pura, in energie pozitiva.

Citește și:

Fa acest lucru de 10 ori pentru fiecare problema pe care o intampini. Cand ai terminat exercitiul de meditatie, zambeste si spune-ti ca esti pregatita pentru o zi plina de oportunitati frumoase.

Transforma dificultatile in lectii de viata, in oportunitati, in posibilitatea de a avansa si de a trai cu adevarat si vei vedea cum lumea ta gri va deveni un curcubeu de culori.

foto main: Boris Popchinskiy, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.