Setari Cookie-uri

5 Moduri simple de a îți păstra calmul când toată lumea din jurul tău este furioasă

Cu aceste trucuri simple reușești să depășești situațiile stresante, să fii mai atentă la ce trebuie, să îți îmbunătățești relațiile pe care le ai cu oamenii din jurul tău, să scapi de stres și să fii mai liniștită.

Atunci când cineva ne supără, acest lucru se întâmplă adesea pentru nu se comportă conform fanteziei noastre despre modul în care ar trebui se comporte. Frustrarea, așadar, nu provine din comportamentul lor ci din modul în care comportamentul lor diferă de fantezia noastră. Păstrarea calmului este o super putere. Cum poți profita de ea?

Ce poți face pentru a te calma rapid:

- inspiră și expiră profund;
- reamintește-ți nu poți controla alte persoane;
- reamintește-ți oamenii își gestionează singuri viața;
- nu lua lucrurile personal;
- încearcă vezi binele din fiecare situație;
- amintește-ți atunci când cineva este nervos înseamnă trece printr-o perioadă dificilă și nu știe cum se comporte, așa oferă-i empatie, iubire și spațiu pentru a își rezolva problemele.

Cu aceste trucuri simple reușești depășești situațiile stresante, fii mai atentă la ce trebuie, îți îmbunătățești relațiile pe care le ai cu oamenii din jurul tău, scapi de stres și fii mai liniștită.

Iată câteva moduri simple de a îți păstra calmul când toată lumea din jurul tău este furioasă:

1. o mică pauză.

Citește și:

Până la urmă toată lumea reacționează dificil când este nervoasă. Așadar, când cineva acționează irațional, nu i te alătura, grăbindu-te judeci. În schimb, o pauză, respiră profund și încarcă-te cu răbdare.



2. Respectă părerile oamenilor.
Citește și:

Învață respecți părerile altora. Doar pentru cineva gândește diferit nu înseamnă se înșală. Fiecare are dreptul la propria opinie.

3. Arată compasiune.

Nu știi niciodată ce se întâmplă cu adevărat în viața cuiva. Poate nu te poți pune în locul altor persoane pentru nu știi care este povestea lor de viață.

4. Nu judeca.

Când simți începi judeci adaugă "așa cum sunt eu uneori" la finalul gândurilor tale. Ca exemplu: "Este agitată așa cum sunt eu uneori", "Este atât de nerăbdătoare așa cum sunt eu uneori" sau "Este nepoliticoasă așa cum sunt eu uneori".

5. Nu lua lucrurile personal.

Fiecare se comportă în funcție de modul în care se simte în interior. Unii oameni nu învață niciodată cum facă față eficient emoțiilor dificile pe care le simt. De aceea este important nu iei niciodată lucrurile personal.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.