Setari Cookie-uri

Patru trucuri care îți vor reda buna dispoziție instantaneu

Adulții au prostul obicei de a ține supărarea sau de a-și face griji din nimic, lucruri care generează o stare de spirit negativă. Iată patru trucuri care îți vor reda buna dispoziție instantaneu.

1. Energizează-ți corpul. Senzațiile neplăcute din corp dar și stările de lâncezeală, neliniște, lehamite, sunt un semn că energia nu curge liber prin corpul tău. De multe ori, este sufficient să îți pui sângele în mișcare și să lași energia să curgă liber pentru ca starea ta de spirit să se schimbe și tu să te simți mult mai bine. Ridică-te de la birou și fă o scurtă plimbare. Dacă ești acasă, dansează sau fă câteva exerciții de stretching. Corpul, mintea și spiritual tău îți vor mulțumi.

2. Găsește un motiv să râzi. Terapia prin râs nu mai este un secret pentru nimeni. Râsul are o mulțime de efecte benefice pentru sănătatea noastră printer care și întărirea sistemului imunitar, asta fără a ne gândi la faptul că îți lucrezi mușchii abdominali într-un mod cât se poate de plăcut și de eficient. Oricât de întunecată este dispoziția ta, râsul este o soluție sigură pentru a ieși din ea. Caută pe Internet bancurile tale preferate sau, de ce nu, urmărește videocliouri haioase pe YouTube.

Citește și:

3. Schimbă-ți focusul. Conștientizarea propriilor emoții și a mesajului pe care ni-l aduc reprezintă un pas important pentru cunoașterea de sine și sănătatea ta mintală. Insă odată depășit acest pas, nu îți servește deloc să te complaci într-o stare negative și de auto-compătimire. Cu cât acorzi mai multă energie unui lucru, emoții, situații, cu atât aceasta devine mai puternică. In loc să rămâi blocată în starea actuală, mută-ți focusul asupra a ceva ce îți produce plăcere și bucurie. Dacă ai un animal de companie, gândește-te la acesta sau petrece timp cu el. Astfel vei reuși să îți ridici vibrația deasupra celei de generate de indispoziția ta și vei depăși starea respective mai repede și cu mai mare ușurință.

Citește și:

4. Ascultă muzică. Muzica trece de barierele minții și ne atinge inima prin urmare te poate ajuta să ies din găleata cu melancolie sau cu supărare. Bineînțeles, este important ce muzică asculți. Cu cea clasică nu vei da niciodată greș. Dacă nu îți place, alege o muzică veselă cu versuri pozitive.

foto main: GoodStudio, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.