Setari Cookie-uri

Singurul lucru pe care ar trebui să îl facem împreună pe timp de izolare

Experiențele nu se opresc. Aceasta este viața noastră. Și tocmai experiențele care par atât de dificile când le trăim sunt cele către care vom privi înapoi cu recunoștință pentru cât de departe am ajuns. 

Viața nu este ușoară pentru niciunul dintre noi în aceste momente. Fiecare zi este o adevărată provocare. În unele zile, poate fi dificil să găsești puterea de a te ridica din pat.

Nu uita niciodată asta: chiar și în cele mai dificile momente, ești incredibilă. Chiar ești. Așa că zâmbește mai des. Ai atât de multe motive, trebuie doar să privești în sufletul tău și să le găsești.

Scapă de zgomotul din mintea ta

Hai să ne imaginăm că nu este niciun zid în jurul nostru... că nu suntem prinși între patru pereți. Că suntem liberi. Că ne putem liniști mințile îngrijorate reglând zgomotul din capul nostru. Acesta este un moment perfect pentru a încetini. Nu există niciun motiv să nu ne eliberăm de toate lucrurile greșite, de regrete, de gândurile negative și să găsim pacea interioară atât de necesară.

Citește și:

Știți cum de obicei dăm volumul mai încet la radio sau la tv când simțim că este prea ridicat și ne deranjează? Același lucru este valabil pentru toate aspectele vieții noastre în general. Acesta este zgomotul minții noastre pe care îl auzim prea des - gândurile încărcate de griji, de probleme, de stres, de anxietate.

Cum putem da mai încet zgomotul din mintea noastră?

Unul dintre cele mai simple și mai eficiente exerciții este următorul: scrierea unui jurnal personal în fiecare zi. Aceasta este o practică de auto-reflecție care ne poate ține pe drumul nostru ajutându-ne să ne eliberăm sufletul de toate gândurile dificile și să creăm gânduri pașnice și productive care să ne ajute să facem față zgomotului și haosului din această perioadă.

Citește și:

Ce ai de făcut pentru a vedea rezultate?

Consideră această practică o provocare și începe chiar de astăzi. Scrie în jurnal timp de cel puțin 5 minute în fiecare zi pentru următoarele trei săptămâni (sau 21 de zile). Vorbește despre ceea ce simți, despre lucrurile pentru care ești recunoscătoare, despre tot ce ai reușit până acum, despre visurile și planurile de viitor. Încearcă să te concentrezi mai mult pe toate lucrurile pozitive din viața ta și vei vedea cum acest lucru va schimba treptat nu doar modul în care gândești, ci și cum te simți și te comporți zi de zi.

foto main: cosmaa, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.