Setari Cookie-uri

Urmează acești 5 pași simpli pentru a îți vindeca rănile sufletului 

Este momentul să recunoaștem tulburările emoționale adânc înrădăcinate care stau la baza ființei noastre. Vindecarea începe cu recunoașterea declanșatorilor și a sursei tulburărilor. 

După ce le-am recunoscut, este foarte ușor să le gestionăm documentandu-le, învățând din ele, eliberându-ne de ele și, într-un final, trecând peste ele și lăsându-le în trecut.

Într-o lume în care munca excesivă este norma, folosirea timpului și efortului pentru a lua o pauză și a vindeca anumite răni poate părea atât de greșită. Cum putem transforma imposibilul în posibil? Iată câteva variante:

1. Vindecă-te cu dragoste de sine

Ideea de a te salva poate părea egoistă. Cu toate acestea, iubirea de sine este o lecție importantă despre bunătate, confort și iubire. Pe măsură ce te vindeci pe tine însăți, ești eliberată de suferințele din trecut. Sufletul tău vindecat în mod radiant nu va aduce fericire și iubire doar în viața ta, ci în întreagă lume.

Citește și:

2. Vindecă-ți sufletul cu activități care să te liniștească

Fiecare persoana este unică în felul sau - așadar, soluții diferite funcționează pentru oameni diferiți. Nu căuta un răspuns potrivit pentru toată lumea; concentrează-te pe găsirea activităților care se potrivesc nevoilor tale. În timp ce meditația a ajutat un anumit număr de oamenii, alții au fost salvați de pictură, de natură, de anumite activități fizice. Scopul este să găseșți pace în acțiunea pe care o desfășori. Ideea este să găsim un loc de confort în care să ne aruncăm măștile și să fim confortabili în propria piele.

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.