Setari Cookie-uri

Urmează acești 5 pași simpli pentru a îți vindeca rănile sufletului 

Este momentul să recunoaștem tulburările emoționale adânc înrădăcinate care stau la baza ființei noastre. Vindecarea începe cu recunoașterea declanșatorilor și a sursei tulburărilor. 

3. Permite-i durerii să curgă

Tulburările emoționale adânc înrădăcinate și durerea ne pot coroda ființă. Deși sunt adesea invizibile, ele ies la suprafață ca fobii, furie și dureri de suflet. Rareori ne îndreptăm atenția asupra lor, evaluându-le.

Trebuie să ne confruntăm cu fricile și durerea noastră pentru a ne putea elibera de acestea.

4. Documentează durerea

Scrierea poate fi terapeutică. Medicii notează întotdeauna simptomele urmate de diagnostic. Așa ar trebui să facem și noi - este important să scoatem din sufletul nostru ceea ce simțim. Pe măsură ce sentimentele noastre devin evidente, ele capătă o anumite legimitate; de asemenea așa reușim să avem o perspectivă mai profundă asupra durerii noastre.

5. Permite-ți să te vindeci

Pe măsură ce obții o perspectivă asupra sursei durerii tale, devine mai ușor să găsești modalitatea perfectă de vindecare. Unii oameni au nevoie de liniște și de singurătate. Unii au nevoie de iubire și de confortul familiei și al prietenilor.

Citește și:

Cu toate acestea, cei mai mulți dintre noi am pornit adesea pe calea noastră de auto-vindecare fără o înțelegere clară a diagnosticului. În timp ce contribuțiile considerabile din partea familiei sau chiar a terapeuților pot fi de ajutor, noi știm cel mai bine ce este bun pentru noi. Cea mai bună cale de ieșire este să ne evaluăm durerea și să ne alegem calea în consecință.

foto main: jesadaphorn, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.