4 probleme cu care ne confruntam toti in aceasta perioada

4 probleme cu care ne confruntam toti in aceasta perioada

Epidemia Covid-19 ne-a afectat pe toti in mod diferit, dar suntem uniti prin faptul ca toti suntem inchisi in casa si facem tot posibilul pentru a respecta distantarea sociala, dar si prin anxietatea pe care o avem in ceea ce priveste viitorul.

E clar ca nu mai exista un “normal” la care sa ne intoarcem; traim o restructurare completa a lumii asa cum o stiam. Retail jobs

Iar modul cum am reactionat la aceasta criza mondiala este un alt punct care ne uneste. Toti am trecut – intr-o mica sau mai mare masura – prin urmatoarele patru faze distincte.

Faza 1: Panica

Toti am resimtit-o. Toti ne-am panicat si ne-am umplut camarile si frigiderele si ne-am refacut stocurile de hartie igienica, drojdie si faina. Tuturor ne-a fost si ne este teama pentru cei dragi, care s-ar putea imbolnavi. Toti ne-am uitat la stiri cu teama crescand in noi, intrebandu-ne daca sunt suficiente ventilatoare pentru toata lumea. Toti am avut nopti nedormite, migrene de la prea mult stres, dureri de spate de la birourile pe care le-am incropit asa cum am putut acasa.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto main: pathdoc, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri