Setari Cookie-uri

Nu te mai speria de singurătate. Bucură-te de această perioadă, este cea în care îți poți regăsi sufletul pierdut 

Învață să fii singură și să îți placă. Nu există nimic mai eliberator și mai frumos decât să te bucuri de timpul pe care îl petreci cu tine însăți. 

Doar atunci când ești fericită singură Universul îți va scoate în cale persoana potrivită pentru tine.

Ce înseamnă să fii fericită singură?

A fi fericit de unul singur nu este în niciun caz ceva de care să îți fie rușine. Dar ce înseamnă mai exact să fii fericit de unul singur? Totul se rezumă la venirea în pace cu defectele, circumstanțele și semnificația ta în lume. Înseamnă să crezi și să înțelegi că prezența ta este tot ce contează oricât de fericiți ar părea alții care sunt în relații sentimentale.

Știai că, potrivit unui studiu recent, persoanelor cărora le place să își petreacă timpul singure au mai puține șanse să se simtă tensionate, să fie anxioase și îngrijorate? Acest lucru funcționează doar în situația în care petrecerea timpului cu tine însăți nu este un lucru rău - de fapt, poate fi destul de benefic.

Citește și:

Petrece timp cu tine însăți

Petrecerea timpului cu tine însăți este un pas uriaș în direcția corectă atunci când vine vorba de a fi fericită singură. Iată câteva exemple despre cum poți începe chiar de astăzi acest obicei:

1. Ce te face să te simți bine?

Petrece puțin timp încercând să faci o lista cu lucrurile care te fac fericită. Care a fost ultimul lucru care te-a făcut să zâmbești? Când ai simțit ultima dată sentimentul de uimire? Fă-ți un obiectiv să vii cu cel puțin zece lucruri diferite care să te facă să te simți fericită.

Nu te gândi la nimic complicat sau greu de făcut - aceste obiective pot fi foarte simple - ca exemplu să bei o cană de ceai sau să îți cumperi flori. În fiecare dimineață aruncă o privire pe această listă și fă un efort pentru a include cel puțin un "task al fericirii" în rutina ta.

Citește și:

2. Învață ceva nou

Fă o listă cu zece lucruri pe care ți-ai dorit întotdeauna să le faci. Acum ai timp să îți concentrezi întreaga energie asupra lucrurilor pe care înainte nu le puteai face din varii motive - fără să îți faci griji că plictisești sau ignori pe cineva. Acest lucru deschide, de asemenea, o nouă ușă de oportunități pentru dezvoltarea creativă. Nu îți fie teamă să ieși în afara zonei de confort.

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.